Crypto Analyst Nicholas Merten zegt dat Altcoin Cycle is aangekomen, Lists Top Picks Poised to Outpace Bitcoin

  • Post author:
  • Post category:Crypto

Handelaar en DataDash oprichter Nicholas Merten onthult een aantal van zijn top crypto picks voor dit jaar als een nieuwe altcoin seizoen te voorschijn komt.

Bitcoin nauwlettend in de gaten houdt

In een nieuwe aflevering van DataDash zegt Merten dat hij Uniswap tegen Bitcoin Investor nauwlettend in de gaten houdt. De handelaar merkt op dat UNI/BTC klaar is om een einde te maken aan de downtrend omdat het een technisch omkeerpatroon print.

“De algemene gedachte is dat je een volledig U-vormig herstel hebt van de relatieve hoogtepunten bij de lancering en dan hebben we ruimte om mogelijk nog hoger in de waardering uit te breken… Als Uniswap blijft doorgaan met het krijgen van hogere volumes, kan dit een beetje meer rationeel zijn dan het nu lijkt.”

De DataDash oprichter voorspelt dat UNI/BTC boven de 0,007 zou kunnen uitkomen, wat neerkomt op een stijging van 180% ten opzichte van de huidige waarde van 0,00025.

Een andere munt die op de lijst van Merten staat is dHedge DAO (DHT), een op Ethereum gebaseerd gedecentraliseerd vermogensbeheerprotocol dat gebruikers in staat stelt hun eigen hedgefonds te worden. Hij verwacht dat het DHT/BTC-paar vanaf de prijs van 0,000058 boven de 0,00014 zal uitstijgen.

“Nog een U-vormig herstel hier. Ik vind het geweldig dat we hier niet alleen een bodem in de markt hebben, maar dat we hier een hoger dieptepunt hebben dat we een maand later, van begin november tot eind december, hebben vastgesteld. Nu, we beginnen wat verticale beweging te krijgen. Een van de hoogste volumes die we hier gezien hebben.”

De analist is ook bullish op Chainlink (LINK/BTC)

Merten zegt dat het paar tekenen van leven begint te vertonen na het afdrukken van een enorme groene kaars op de weekly chart.

“Chainlink heeft hier een mooie basis, een zeer gezonde bodem in de loop van meerdere weken begin januari en begint nu te schoppen.”

Merten volgt ook Polkadot (DOT/BTC). Hij is van mening dat het paar eerder deze maand een einde heeft gemaakt aan de downtrend en dat het nu klaar is om te klimmen tot 0,0013 van de huidige waarde van 0,00047.

“Ik denk wel dat we hier een mooie dip gaan zien, misschien tot 40.000 satoshis (0,0004)… Daarna gaan we hier een breakout-poging zien (0,0006) boven zijn vorige punt van verzet tegen Bitcoin en beginnen we echt hoger te klimmen.”

Een andere munt op Merten’s radar is Cardano. Hij zegt dat het ADA/BTC-paar er technisch gezien gezond uitziet na het doorbreken van de weerstand van 0.0001.

“Het is een kwestie van [de weerstand] in de komende dagen te ondersteunen en mogelijk voor nog hogere niveaus tegen Bitcoin op te schoppen.”