Milliardærinvestor siger, at centralbanker stopper ved intet, der klemmer på Bitcoin

  • Post author:
  • Post category:Bitcoin

Frank Giustra, milliardærinvestor og minedriftfinansier, advarer om, at regeringer og centralbanker vil gøre alt, hvad de kan for at kvæle Bitcoins rejse mod universel vedtagelse.

I et Stansberry Research-interview med Daniella Cambone påpeger Giustra, at hvis centralbanker lykkes med at udstede deres egne centralbankers digitale valutaer (CBDC’er), vil de sandsynligvis ikke have konkurrence fra Bitcoin

”Jeg er især bekymret for, hvad regeringer og centralbanker vil gøre, hvis Bitcoin nogensinde bliver en trussel, en reel trussel, mod deres egne suveræne valutaer. Som du ved, overvejer mange centralbanker at udstede deres egne digitale valutaer. Og de vil ikke have den konkurrence der, og de vil gøre det meget vanskeligt. Regeringer og centralbanker vil gøre det meget vanskeligt for Bitcoin at blive universelt adopteret. De sætter vejspærringer undervejs. ”

Den canadiske filantrop refererer et par gange i historien, hvor myndighederne fastspændte finansielle instrumenter for at fremme deres egne dagsordener.

”Jeg tror, ​​at du aldrig kan undervurdere regeringers og centralbankers beslutsomhed, når de prøver at beskytte deres valuta. Du har hørt om valuta- og kapitalstyring. De har været en del af vores historie i mange lande, herunder USA. Det kom i form af at gøre ejerskabet af guld ulovligt i 1933, som varede 40 år. Det var en form for kapitalkontrol for at beskytte den amerikanske dollar. Du så det i Storbritannien før 1979, hvor der var valutakontrol. Du så det i Sydafrika. Du så det i Tyskland før krigen. Du så det så sent som 2015 i Grækenland.

Valuta- og kapitalstyring eller en metode til at bruge denne filosofi mod Bitcoin er en mulighed, og du skal tage det i betragtning. ”

Giustra tager det et skridt videre og fremhæver, at centralbanker ejer guld

”[Centralbanker] ejer ikke Bitcoin. Guld er en central del af deres valutareserver og vil altid være. Hvis de gør noget, udsteder de deres egen digitale valuta. De vil ikke købe Bitcoin, fordi de vil prøve med al deres magt at underminere Bitcoin. ”

Mens Giustra måske har en dyster langsigtet udsigt til Bitcoin, mener han, at den førende kryptokurrency har potentialet til at gå højere i de kommende måneder.

”Lige nu er [Bitcoin] i den mani-fase at blive købt op af den grund, at den til sidst vil nå det stadie, og det kan det, men jeg synes, det er langt, langt væk af en lang række grunde, men at betyder ikke, at det ikke vil gå meget højere, hvilket jeg personligt tror, ​​det vil. Jeg tror [Bitcoin] vil gøre, hvad nogle af disse mennesker forudsiger, og komme op til en meget højere pris. ”